Fri frakt över 1999 kr

Retur inom 14 dagar

Personligt tryck

Se detaljer

Waterproof Softshell Overall Comfy Ash Grey Jumpsuit

31328 kr 81134 kr
Storleksguide

Personifiera denna produkt med en av symbolerna nedan. Symbolen du väljer kommer att efterfölja valt namn/text.

+ 5691 kr

Antal återstående tecken: 20

Maximum number of accepted characters for adding text/name is: 20.

PERSONIFIERA DINA BARNKLÄDER

(Den tryckta texten som finns på produktbilden är endast ett exempel.)
Gör Waterproof Softshell Overall Comfy Ash Grey Jumpsuit produkten personlig med ditt barns namn eller annan text som du vill ha tryckt. Låter det intressant?

Personlig märkningsservice Om du undrar hur märkningsservicen fungerar är denna sida uttänkt och skapad speciellt för dig. Den personliga märkningsservicen är väldig enkel!

Du kan anpassa olika klädprodukter från iELM, med några få tydligt markerade undantag, med barnets namn eller annan text du vill ha tryckt. Allt du behöver göra är att fylla i den önskade texten i fältet som finns på produktsidan. Den levererade produkten kommer alltid att vara den med texten du beställde och inte produkten som visas som en modell på produktsidan.

Färgerna på den tryckta texten och blixtlåset väljs ut av vårt team för att matcha perfekt med produkternas färgschema.

Den personliga märkningsservicen baserad på tryckt text har varit mycket uppskattad av våra kunder. Eftersom vårt fokus alltid är riktat mot dig, erbjuder vi även möjligheten att göra alla klädprodukter personliga med olika symboler för barn. Oavsett om vi talar om att infoga symboler som ett hjärta eller en stjärna, kan ditt barn njuta av våra modellers exklusivitet. Varje produktsida innehåller specialtecken som du kan välja för att personlighetsanpassa produkten.

Personlighetsanpassningen skulle inte vara möjlig om trycket inte gjordes på GOTS-certifierade (Global Organix Textile Standard) material av hög kvalitet. Färgschemat på varje produkt väljs särskilt ut så att den anpassade texten eller symbolen alltid framträder tydligt.

Barndomens charm är en viktig del av våra specialdesignade produkter för modiga, vackra barn med personlighet.

Vattenavstötande softshelloverall.
Står emot vind och vatten väldigt bra, har ett skydd för hakan och en dragkedja som går längs med benet. Softshell är ett mycket vattentätt (tål vattenpelare på 10 000 mm) material som även skyddar mot vind. Sammansättningen påminner om treskiktslaminat: ett tunt membran eller skikt läggs till mellan yttertyget och fodret. Komforten optimeras också av det mjuka och smidiga greppet med lite stretch. Vårt Softshell med membran har en slät, slitstark utsida och en mjuk, fuktavledande insida. Fodret är i mjuk fleece. Vårt Softshell har för ditt barns säkerhet inte behandlats med några skadliga kemikalier.
Manschetter och blixtlås är inte vattentäta. På grund av tillverknings- och tryckprocessen kan softshell-materialets känsla, textur och tjocklek variera beroende på vilken design du väljer. Vi garanterar att hela vårt sortiment av softshell-produkter har samma kvalitet och egenskaper.

- Tillverkad i EU av 100 % polyester.

- 10 000 mm vattenpelare

- Hög andningsfunktion

- Insida av fleece

- Membran mellan de två materialen

- Tvättas i 30 grader

- Torktumlas ej

- Använd inte sköljmedel


Kan köpas med namntryck på framsidan.
-61%