FRI FRAKT

över 1999 kr

Retur inom 14 dagar

Personligt tryck

Se detaljer

Thermal French Terry Jumpsuit Fuchsia

76491 kr
Storleksguide

Personifiera denna produkt med en av symbolerna nedan. Symbolen du väljer kommer att efterfölja valt namn/text.

+ 5691 kr

Antal återstående tecken: 20

Maximum number of accepted characters for adding text/name is: 20.

PERSONIFIERA DINA BARNKLÄDER

(Den tryckta texten som finns på produktbilden är endast ett exempel.)
Gör Thermal French Terry Jumpsuit Fuchsia produkten personlig med ditt barns namn eller annan text som du vill ha tryckt. Låter det intressant?

Det här är sidan för dig som undrar hur vår tjänst för personlig märkning av barn- och babykläder fungerar.

Att anpassa kläderna med personligt tryck är enkelt!

Nästan alla klädprodukter från iELM kan fås med ett personligt tryck, med undantag för några få som är tydligt utmärkta. Du kan anpassa plaggen med barnets namn eller annan text du vill ha tryckt på dem. Allt du behöver göra är att fylla i den önskade texten i fältet som finns på produktsidan. Produkten som levereras är alltid den med texten du begärt och inte produkten som presenteras som modell på produktsidan.

Färgerna på den tryckta texten och dragkedjan väljs ut av vårt team så att de matchar perfekt med färgschemat på produkterna.

Vår tjänst för personlig märkning av klädesplagg är mycket uppskattad av kunderna. Eftersom vi alltid strävar att öka kundnöjdheten erbjuder vi nu även möjligheten att anpassa varje klädesplagg med olika symboler för barn. Det kan exempelvis vara symboler som ett hjärta eller en stjärna, som gör att barnet kan få ett helt unikt klädesplagg. Varje produktsida innehåller specialtecken som du kan välja att anpassa produkten med.

Vår tjänst för personlig märkning av barn- och babykläder skulle inte vara möjlig om vi inte tryckte på högkvalitativa, GOTS-certifierade (Global Organic Textile Standard) material. Färgschemat för varje produkt är speciellt utvalt så att den anpassade texten eller symbolen alltid ser bra ut.

Barndomens charm är en viktig komponent i våra specialdesignade produkter för djärva, vackra barn med starka personligheter.

TERMOFODRAD ONEPIECE JUMPSUIT I FRANSK FROTTÉ

OBS: PRODUKTERNA ÄR INTE TILLVERKADE AV SOFTSHELL

Supermjuk och skön onepiece jumpsuit med huva tillverkad av GOTS-certifierat fransk frotté med termofoder. Denna onepiece har en dragkedja i fulllängd för enkla byten och smidig passform.

OUTFIT-IDÉ:
Bär den som dagens outfit eller som lager under en vattentät softshell-jumpsuit.

- 92 % GOTS-certifierad fransk frotté, 8 % elastan
- Dragkedja med hakskydd.
- Tvättbar i 40 grader, bör vrängas

Finns med ett namnavtryck på framsidan av overallen.