Fri frakt över 1999 kr

Retur inom 14 dagar

Personligt tryck

Se detaljer

PERSONLIG MÄRKNINGSSERVICE

Personlig märkningsservice
Om du undrar hur märkningsservicen fungerar är denna sida uttänkt och skapad speciellt för dig.
Den personliga märkningsservicen är väldig enkel!

Du kan anpassa olika klädprodukter från iELM, med några få tydligt markerade undantag, med barnets namn eller annan text du vill ha tryckt. Allt du behöver göra är att fylla i den önskade texten i fältet som finns på produktsidan. Den levererade produkten kommer alltid att vara den med texten du beställde och inte produkten som visas som en modell på produktsidan.

Färgerna på den tryckta texten och blixtlåset väljs ut av vårt team för att matcha perfekt med produkternas färgschema.

Den personliga märkningsservicen baserad på tryckt text har varit mycket uppskattad av våra kunder. Eftersom vårt fokus alltid är riktat mot dig, erbjuder vi även möjligheten att göra alla klädprodukter personliga med olika symboler för barn. Oavsett om vi talar om att infoga symboler som ett hjärta eller en stjärna, kan ditt barn njuta av våra modellers exklusivitet. Varje produktsida innehåller specialtecken som du kan välja för att personlighetsanpassa produkten.

Personlighetsanpassningen skulle inte vara möjlig om trycket inte gjordes på GOTS-certifierade (Global Organix Textile Standard) material av hög kvalitet. Färgschemat på varje produkt väljs särskilt ut så att den anpassade texten eller symbolen alltid framträder tydligt.

Barndomens charm är en viktig del av våra specialdesignade produkter för modiga, vackra barn med personlighet.