FRI FRAKT

över 1999 kr

Retur inom 14 dagar

Personligt tryck

Se detaljer

OM OSS

iELM grundades 2013 i Sverige. Vi är ett litet familjeföretag som designar och tillverkar kläder i begränsad upplaga och har som mål att klä barn i unika plagg till rätt pris. Alla våra kläder är tillverkade i EU, i ljusa och luftiga lokaler med den senaste utrustningen. Vi stödjer lokalsamhällen och erbjuder utmärkta arbetsförhållanden. I dag har vi fler än 500 000 kunder, och över 250 000 följare på Facebook, med visionen att expandera över hela Europa.

Namnet iELM hade som inspirationskälla familjens fyra barn. Det är också dom som ger oss energin att ständigt utvecklas och komma på nya idéer.

I linje med vår filosofi bestämde vi oss för att delta och engagera oss i FN:s Global Compact-initiativ för företagsansvar och dess principer inom områdena mänskliga rättigheter, arbete, miljö och antikorruption.

Vår filosofi är att skapa barnkläder i en nytänkande design där både utseende, funktion och känsla får plats. Modellerna på våra plagg är enkla och därmed tidlösa. Vi låter tyget vara i centrum och små detaljer förvandlar plaggen till något alldeles speciellt. Dom flesta plaggen är unisex vilket är en viktig detalj för oss. Kläderna tillverkas i slitstarka tyger som tillåter många tvättar, dom är mjuka och bekväma, allt för att våra små ska ha det bra. Plaggen blir lätt en favorit hos både barn och föräldrar.

 

IELM kläder sticker ut mot andra kläder genom färgrika material och starka kontraster. Ingenting är viktigare för oss än att leverera bra kvalitet och ni kan känna er trygga med att vi som litet familjeföretag alltid finns till hands och levererar den bästa kundservicen.

iELM Barnkläder hittar du bara på nätet.

 

Organisationsnummer: RO34988239