Om oss

iELM (Filip and Family SRL) bildades 2013 i Sverige av Linda Tisäter Dragan. Vi är ett litet familjeföretag som designar och tillverkar kläder i begränsad upplaga och har som mål att klä barn i unika plagg till rätt pris. I dag har vi fler än 80 000 kunder, och över 100 000 följare på Facebook, med visionen att expandera över hela Europa.

Namnet iELM inspirerades av våra fyra barn, Ida, Elin, Livia och Marcel. Det är också dom som ger oss energin att ständigt utvecklas och komma på nya idéer.

Vår filosofi är att skapa barnkläder i en nytänkande design där både utseende, funktion och känsla får plats. Modellerna på våra plagg är enkla och därmed tidlösa. Vi låter tyget vara i centrum och små detaljer förvandlar plaggen till något alldeles speciellt. Dom flesta plaggen är unisex vilket är en viktig detalj för oss. Kläderna tillverkas i slitstarka tyger som tillåter många tvättar, dom är mjuka och bekväma, allt för att våra små ska ha det bra. Plaggen blir lätt en favorit hos både barn och föräldrar.

"Det är lycka för mig att se barn klädda i iELMs kläder. Och det är inte svårt att ta miste på vilka det är. Kläderna står ut bland andra genom sina färgglada tyger och färgstarka kontraster. Ingenting är viktigare för oss än att leverera bra kvalitet och ni kan känna er trygga med att vi som litet familjeföretag alltid finns till hands och levererar den bästa kundservicen"

Linda Tisäter Dragan, grundare av iELM

iELM Barnkläder hittar du bara på nätet och i din mobil.

Organisationsnummer: RO34988239