Villkor

Orderbekräftelse

När du har gjort din beställning och godkänt den skickar vi en orderbekräftelse via e-post till dig.

Leveransbekräftelse

När vi har packat din order skickar vi ytterligare en bekräftelse, en leveransbekräftelse. Bekräftelsen innehåller även en länk för att följa paketet påväg till dig. När paketet når ditt lokala postombud får du även ett SMS om du angivit ett mobilnummer.

Fraktkostnader

1 produkt 39:- inom Sverige
2 eller fler 49:- inom Sverige

Beräknad leveranstid

Destination Leveranstid
Sverige 7-10 arbetsdagar
Europeiska unionen 7-10 arbetsdagar
Utanför Europeiska unionen 10-14 arbetsdagar

Våra leveranssätt

Vi har valt Posten som distributör på grund av deras många och spridda utlämningsställen, deras snabba och trygga leveranser samt smidiga leveranser rakt ned i brevlådan (för de mindre varorna). Detta för att vi ska kunna vara så tillgängliga som möjligt för er kunder runt om i landet.

Byte & Retur

Om varan inte är som du föreställt dig har du 30 dagars öppet köp när du handlat hos oss. Vid byte eller retur ska varan skickas i originalskick. Varan ska vara oanvänd och ha med etiketterna.

Försening

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat förs pengarna tillbaka till ditt konto inom ett par dagar. Har du valt att betala med faktura så makulerar vi den. Är du under 18 år? Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss!

Öppet köp och bytesrätt

Du har rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 30 dagar. Vid byten eller returer vill vi att varan är oanvänd. För att returnera kontaktar ni oss via mail: support@ielm.se så skickar vi ut en frankerad returpåse. När vi mottagit returen kan ni välja på att få varans belopp tillbaka eller byta mot annan vara.
Returadress:
Filip and Family SRL
20800 MALMÖ
20717841, Sweden

Reklamation

Om det skulle vara något fel på din vara när den kommit hem till dig ber vi dig kontakta vår kundtjänst innan du skickar tillbaka varan till oss på 08-559 24 319 eller support@ielm.se.

iELM (Filip and Family SRL) följer konsumentköplagen vid reklamationer, se www.konsumentverket.se.

Vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.