Villkor

Orderbekräftelse

När du har gjort din beställning och godkänt den skickar vi en orderbekräftelse via e-post till dig.

Leveransbekräftelse

När vi har packat din order skickar vi ytterligare en bekräftelse, en leveransbekräftelse. Bekräftelsen innehåller även en länk för att följa paketet påväg till dig. När paketet når ditt lokala postombud får du även ett SMS om du angivit ett mobilnummer.

Fraktkostnader

60 kr

Fri frakt över 1999 kr

Beräknad leveranstid

Destination Leveranstid
Europeiska unionen 3-5 arbetsdagar

Våra leveranssätt

Vi har valt att ha en partner, DHL. Vi är i samarbete med DHL för leverans av din beställning på grund av deras snabba och säkra leveranser.

Byte & Retur

Om en beställd vara inte uppfyller dina krav kan du returnera varan inom 14 dagar efter mottagandet av varorna genom att returnera varorna. Observera att individualiserade produkter är föremål för speciella villkor eftersom de endast är avsedda för dig. Det innebär att vi inte accepterar avkastning.
Du kan returnera ett icke-personligt föremål inom 14 dagar efter mottagandet av varorna, endast med DHL.
60 kr av fraktkostnaderna för returleveransen kommer att bäras av dig. Resten av fraktkostnaderna bärs av oss.
Du kommer att få returformuläret och returetiketten per e-post (support@ielm.se), endast på begäran.

Produkterna måste vara oanvända.
Återbetalningen kommer att göras inom 10 arbetsdagar efter varukvittot.
Für die Lieferung bezahlen Sie 60 kr Versandkosten.
Im Falle einer Rücksendung bezahlen Sie zusätzlich 60 kr Versandkosten.

Försening

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat förs pengarna tillbaka till ditt konto inom ett par dagar. Har du valt att betala med faktura så makulerar vi den. Är du under 18 år? Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss!

Öppet köp och bytesrätt

Du har rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Vid byten eller returer vill vi att varan är oanvänd. För att returnera kontaktar ni oss via mail: support@ielm.se så skickar vi ut en frankerad returpåse. När vi mottagit returen kan ni välja på att få varans belopp tillbaka eller byta mot annan vara.

Returadress:

Filip and Family
Strada Acad. Serban Cioculescu nr 15
135200 Gaesti, Jud. Dambovita
Romania

Reklamation

Om det skulle vara något fel på din vara när den kommit hem till dig ber vi dig kontakta vår kundtjänst innan du skickar tillbaka varan till oss på 08-559 24 319 eller support@ielm.se.

iELM (Filip and Family SRL) följer konsumentköplagen vid reklamationer, se www.konsumentverket.se.

Vid tvist

Du kan ha rätt att lämna in ditt klagomål via EU: s plattform för digital tvistlösning, som finns här: www.ec.europa.eu/consumers/odr.